Groepsuitjes

Voor 20 personen of meer

Een groepsbezoek?

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Bij groepsbezoeken van 20 personen of meer organiseren we een modeshow. Het zou leuk zijn als een aantal dames of heren uit de bezoekende groep hieraan deelnemen. U bent dus alvast gewaarschuwd!

Een groepsuitje met excursie, modeshow en shoppen!

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer 2 tot 2,5 uur.

De deelnemers worden door onze mensen aangekleed met artikelen die ook verkrijgbaar zijn in de de winkel. Het leuke hiervan is dat geen enkele modeshow hetzelfde is, aangezien er continue nieuwe producten bij komen en verdwijnen.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamenlijk.

De rondleiding door de breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes, daardoor heeft iedereen de gelegenheid alles goed te kunnen volgen. In De Breierij laten we u zien wat we op dat moment aan het maken zijn, ook dit verandert continue en is ook iedere keer weer anders.

In de winkel kunt u geheel vrijblijvend zien wat voor producten we allemaal maken en heeft u de mogelijkheid om tegen gunstige fabrieksprijzen te winkelen.

Een kleinere groep?