Wat doen wij in De Breierij?

De Breierij organiseert niet alleen maar excursies en rondleidingen voor groepen, we doen nog veel meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. In opdracht van diverse winkeliers, groothandels en ontwerpers, worden exclusieve collecties ontwikkeld en gebreid.

BEDRIJVEN/VERENIGINGEN

Vaak deinst men hiervoor terug, de hoeveelheden die afgenomen moeten worden zijn niet altijd haalbaar of de prijs is te hoog. Hier bent u echter aan het adres van de producent en dat scheelt! Daarom kan De Breierij u maatwerk leveren van een kwalitatief hoog niveau tegen een scherpe prijs.

GEBREIDE ARTIKELEN

De basis van een kwalitatief hoogstaand artikel is natuurlijk het garen dat gebruikt wordt. Daarom is het ook dat we binnen dit segment alleen werken met een hoogwaardige 50% katoen/ 50% acryl kwaliteit. Deze is machinewasbaar en we kunnen u garanderen dat u, bij normaal gebruik, er jaren plezier van zult hebben.

Binnen het standaard kleurenpakket kunnen we u dit stuk maatwerk vanaf ieder gewenst aantal leveren. Als u hierover meer informatie wilt, neem dan geheel vrijblijvend

In combinatie met een groepsbezoek!

Naast een hartstikke leuke excursie kunt u tegen hele interessante prijzen shoppen.

Op dit moment zijn we gesloten voor groepsbezoeken.

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamelijk. De rondleiding door De Breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes.

Meer over het groepsuitje