Brochure

Hier kunt u de brochure downloaden of bekijken door op deze link te klikken. Als u liever een echt exmplaar wilt ontvangen, neemt u dan even contact met ons op, we sturen u deze dan zo spoedig mogelijk toe.

De wereldwijde standaard voor het delen van elektronische documenten. Het is de enige PDF-viewer waarmee alle PDF-documenten kunnen worden geopend en interactief kunnen worden bewerkt. Gebruik Adobe Reader om Adobe PDF-bestanden weer te geven, te doorzoeken, digitaal te ondertekenen, te verifiëren, af te drukken en eraan samen te werken.

In combinatie met een groepsbezoek!

Naast een hartstikke leuke excursie kunt u tegen hele interessante prijzen shoppen.

Op dit moment zijn we gesloten voor groepsbezoeken.

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamelijk. De rondleiding door De Breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes.

Meer over het groepsuitje