Toegankelijkheid

Zeer geschikt voor minder valide mensen!

Parkeergelenheid is ruim voldoende aanwezig, voor zowel auto’s als touringcars.De loopafstand van de parkeerplaats naar De Breierij is nihil en voor touringcars geldt hier dat deze, ten tijde van in en uitstappen, voor de deur geparkeerd kunnen worden. Bovendien is het parkeren gratis!

Rolstoel toegankelijk

We vinden het belangrijk dat De Breierij goed toegankelijk is voor mensen die minder valide zijn. Binnen zijn er dan ook geen drempels of andere obstakels die een probleem kunnen vormen als men gebonden is aan een rollator of een roelstoel. De loopafstanden naar de verschillende onderdelen van de rondleiding zijn minimaal en in de productieruimte zijn de machines ruim opgesteld.

Toiletten zijn voorzien van extra beugels en de zithoogte is hoger dan normaal. Uiteraard zijn de paskamers, in de winkel, ook niet vergeten. Deze zijn ruim opgezet en voor iedereen toegankelijk.

In combinatie met een groepsbezoek!

Naast een hartstikke leuke excursie kunt u tegen hele interessante prijzen shoppen.

Op dit moment zijn we gesloten voor groepsbezoeken.

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamelijk. De rondleiding door De Breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes.

Meer over het groepsuitje