Individueel bezoek

Lijkt een excursie door De Breierij, onder het genot van een kopje koffie en een stuk gebak u een leuk idee? Dat is nu ook mogelijk voor individuele bezoekers en kleinere groepen!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. In overleg plannen we een dag waarop een andere groep ons bezoekt, u kunt zich daarbij aansluiten en op die manier de complete excursie meemaken! Op de groepsbezoek pagina kunt u lezen hoe excursie eruit ziet.

Als u alleen de fabrieksverkoop winkel van De Breierij wilt bezoek kan dat uiteraard ook, meer informatie vind u op de fabrieksveroop pagina.

Een groepsuitje met excursie, modeshow en shoppen!

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer 2 tot 2,5 uur.

De deelnemers worden door onze mensen aangekleed met artikelen die ook verkrijgbaar zijn in de de winkel. Het leuke hiervan is dat geen enkele modeshow hetzelfde is, aangezien er continue nieuwe producten bij komen en verdwijnen.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamenlijk.

De rondleiding door de breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes, daardoor heeft iedereen de gelegenheid alles goed te kunnen volgen. In De Breierij laten we u zien wat we op dat moment aan het maken zijn, ook dit verandert continue en is ook iedere keer weer anders.

In de winkel kunt u geheel vrijblijvend zien wat voor producten we allemaal maken en heeft u de mogelijkheid om tegen gunstige fabrieksprijzen te winkelen.

Een kleinere groep?