Wat u hier ziet is een gebreid wandkleed. Deze hangt samen met nog drie andere wandkleden in De Breierij. De afmeting van dit kleed is 122cm breed x 162cm* hoog. Uitermate geschikt voor het opfleuren van uw ontvangsthal, kantoorruimte of iedere andere kamer die u op een unieke manier wilt voorzien van een blikvanger.

Dit is echt een unieke blikvanger. Kunst en versieringen als schilderijen, foto’s, diverse print- en (zeef)druk vormen, zijn waarschijnlijk bij de meeste van ons wel bekend. Een ingebreide foto, dat hebben nog maar weinig mensen gezien.

Ook hier is het mogelijk om uw digitale foto, bedrijfslogo of teksten te laten inbreien op dit wandkleed formaat. Door het grotere formaat kunnen we een andere techniek gebruiken als bij het portret breien en kunnen daardoor vier ton sur ton kleuren worden gebruikt. In dit geval de kleuren zwart, donkergrijs, lichtgrijs en wit.

De wandkleden zijn bij De Breierij, op afspraak, te bezichtigen en vormen samen een mooi geheel. Zelf hebben we ervoor gekozen om een aantal kenmerken uit het land van Maas en Waal te breien. Naast de Prins Willem Alexanderbrug is er nog een afbeelding van het recreatief gebied ‘De gouden ham’, het stoomgemaal De Tuut en de Alphense korenmolen ‘Tot voordeel en genoegen’ te zien.

Als u interesse of vragen heeft kun u hiervoor de contactpagina gebruiken.

*afmeting is indicatief en kan iets afwijken