Fabrieksverkoop bij de Breierij

U bent van harte welkom!

Ook in 2018 zijn we iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. U bent van harte welkom om de fabriekswinkel van De Breierij te bezoeken. Het aanbod in de winkel is ruim en gevarieerd, met o.a. dames- en herenkleding, shawls, bodywarmers, t-shirts, omslagdoeken, kinderkleding, handbreigarens etc.

Ook breigarens (op cones) zijn te koop, door de grote variatie aan kleuren en kwaliteiten is het helaas niet haalbaar ze allemaal op onze internetpagnia te plaatsen, deze zijn bij ons ter plekke te bezichtigen.

Fabrieksverkoop 2018

Van maandag 5 maart tot en met vrijdag 9 maart

Van 10.00 uur tot 15.00 uur

Alle herenmode 25% korting!

Damesmode al vanaf € 10,-

De Breierij

In combinatie met een groepsbezoek!

Naast een hartstikke leuke excursie kunt u tegen hele interessante prijzen shoppen.

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamelijk. De rondleiding door De Breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes.

Meer over het groepsuitje