De Breierij - Brochure

Brochure

Hier kunt u de brochure downloaden of bekijken door op deze link te klikken. Als u liever een echt exmplaar wilt ontvangen, neemt u dan even contact met ons op, we sturen u deze dan zo spoedig mogelijk toe.

Als u nog geen programma heeft om deze PDF bestanden mee te openen, klik dan hier.

De wereldwijde standaard voor het delen van elektronische documenten. Het is de enige PDF-viewer waarmee alle PDF-documenten kunnen worden geopend en interactief kunnen worden bewerkt. Gebruik Adobe Reader om Adobe PDF-bestanden weer te geven, te doorzoeken, digitaal te ondertekenen, te verifiëren, af te drukken en eraan samen te werken.

De Breierij

In combinatie met een groepsbezoek!

Naast een hartstikke leuke excursie kunt u tegen hele interessante prijzen shoppen.

Groepsbezoeken zijn, vanwege de voorbereidingen die we moeten treffen, alleen op afspraak mogelijk. Als u dit soort bezoekjes voor uw gezelschap organiseert en u zou graag eerst zelf eens een kijkje komen nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op om een afspraak te maken.

Afhankelijk van de grootte van de bezoekende groep duurt de gehele excursie ongeveer twee tot twee-en-half uur. De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamelijk. De rondleiding door De Breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes.

Meer over het groepsuitje